Na 5 jaar hard werken, meer dan 70 afwijzingen over de hele wereld van uitgevers, literary agents en tv stations zijn de Nuki boekjes er!

 

De New York Marathon te hebben gerend met een ‘Publish Nuki’ T-shirt aan, “SERENDIPITY” Dollars van Nuki te hebben verspreid in Miami en New York, Mariah Carey een boekje in haar handen te hebben gedrukt in Singapore (in de hoop dat ze me zou helpen om het uit te brengen), 2 Deals te hebben gehad (1 in Singapore en 1 in Nederland) die uiteindelijk toch niet door zijn gegaan…. ZIJN ZE ER DAN TOCH!!!

Wanneer ik het soms wilde opgeven dan las ik vaak mijn zelf geschreven boekje: Nuki wil een robot. Grappig hoe iets wat ik zelf geschreven had, me uiteindelijk vaak ook zelf heeft geholpen. Dit is een stukje er van:

 

“Nuki heeft een waardevolle les geleerd: Je moet er veel voor over hebben om je dromen uit te laten komen. Je moet wensen, in je droom blijven geloven en er hard voor werken. Wanneer je dromen uitkomen, dan voelt het aan als magie. Onthoud daarom goed: Geef nooit je dromen op! Nuki, wat ben je toch een gelukshondje!”

 

Wat een toepasselijke tekst.

 

Ik ben hele grote stap verder, maar ben er nog lang niet! Ik heb daarom jullie hulp nodig. Zoeken jullie een leuk cadeautje voor een kindje, kennen jullie een winkel waar ze mijn kinderboeken kunnen verkopen, kennen jullie iemand die over mijn boekjes zouden kunnen schrijven (in een krant, tijdschrift, blog of website). Stuur me dan een berichtje.

 

Elke kleine of grote stap gaat me helpen om mijn droom te verwezenlijken!

Categorieën: Headlines

0 gedachtes over “Daar zijn ze dan!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Headlines

Nieuw kinderliedje: Schaapje schaapje heb je witte wol

Zing mee met het kinderliedje “Schaapje schaapje heb je witte wol”. Gezongen door Richy Brown en geanimeerd door CK Chiu. Wil je meer Nederlandse kinderliedjes zien van Nuki het gelukshondje? Abonneer dan gratis op het Lees verder…

Headlines

Nursery Rhymes: The Finger Family Song

A new song for children has been uploaded of Nuki the lucky puppy on the YouTube channel. This time it’s The Family Finger Song. We made a Nuki version of it. Enjoy it! Lyrics The Lees verder…

Headlines

Nieuw kinderliedje: Twinkle twinkle little star (Nederlands)

Ik heb weer een nieuw Nederlands kinderliedje geupload van Nuki het gelukshondje op het YouTube kanaal. Dit keer is het de Nederlandse versie van Twinkle twinkle little star. Twinkle Twinkle Kleine Ster Twinkle twinkle kleine Lees verder…