Na 5 jaar hard werken, meer dan 70 afwijzingen over de hele wereld van uitgevers, literary agents en tv stations zijn de Nuki boekjes er!

 

De New York Marathon te hebben gerend met een ‘Publish Nuki’ T-shirt aan, “SERENDIPITY” Dollars van Nuki te hebben verspreid in Miami en New York, Mariah Carey een boekje in haar handen te hebben gedrukt in Singapore (in de hoop dat ze me zou helpen om het uit te brengen), 2 Deals te hebben gehad (1 in Singapore en 1 in Nederland) die uiteindelijk toch niet door zijn gegaan…. ZIJN ZE ER DAN TOCH!!!

Wanneer ik het soms wilde opgeven dan las ik vaak mijn zelf geschreven boekje: Nuki wil een robot. Grappig hoe iets wat ik zelf geschreven had, me uiteindelijk vaak ook zelf heeft geholpen. Dit is een stukje er van:

 

“Nuki heeft een waardevolle les geleerd: Je moet er veel voor over hebben om je dromen uit te laten komen. Je moet wensen, in je droom blijven geloven en er hard voor werken. Wanneer je dromen uitkomen, dan voelt het aan als magie. Onthoud daarom goed: Geef nooit je dromen op! Nuki, wat ben je toch een gelukshondje!”

 

Wat een toepasselijke tekst.

 

Ik ben hele grote stap verder, maar ben er nog lang niet! Ik heb daarom jullie hulp nodig. Zoeken jullie een leuk cadeautje voor een kindje, kennen jullie een winkel waar ze mijn kinderboeken kunnen verkopen, kennen jullie iemand die over mijn boekjes zouden kunnen schrijven (in een krant, tijdschrift, blog of website). Stuur me dan een berichtje.

 

Elke kleine of grote stap gaat me helpen om mijn droom te verwezenlijken!

Categorieën: Headlines

0 gedachtes over “Daar zijn ze dan!!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Headlines

“WFFR” film van Nuki het gelukshondje op YouTube

Waren jullie ook op het Wildlife FilmFestival Rotterdam? De film van Nuki die draaide tijdens dit filmfestival staat nu op het YouTube kanaal van Nuki het gelukshondje. Bekijk de film hier! DEEL I Nuki het Lees verder…

Headlines

Nuki in de Bios!

Super VET nieuws! Nuki het gelukshondje zal te zien zijn in de BIOSCOOP (!!!) tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam – WFFR. WFFR is een vijfdaags filmfestival dat volledig in het teken staat van wildlife Lees verder…

Headlines

A Story That Teaches Children To Love Themselves

In the coming blogs, I will write about the stories I have written for Nuki the lucky puppy. All the stories I write contain a beautiful life lesson. Things that matter in life, and what Lees verder…