Stiekem hoop je wanneer je begint aan je droom (7 jaar geleden), er een GROTE uitgever je potentie ziet en zegt: “CK, dit wordt een instant succes! We gaan Nuki GROOTS lanceren, inclusief knuffels, mokken, rugtassen, badschuim etc, etc. Je hoeft helemaal niets te doen. Wij investeren in JOU! Het enige wat jij moet doen is lekker in Miami of Bali op een zonnig terrasje met je Rayban zonnebril op te gaan schrijven en illustreren. Neem er ook een lekkere cocktail bij, want dan zit je lekker in de flow! Wanneer je niet schrijft en tekent ga je langs scholen en ziekenhuizen om voor te lezen en Nuki boekjes uit te delen. Want je grote droom is om kinderen te raken en blij te maken met je boekjes….” Bovenstaande is tot op de dag van vandaag nog niet gebeurd.☺
 
MAAARRRR wat WEL is gebeurd, zijn heel veel andere mooie/ magische gebeurtenissen op het moment dat ik besloot om mijn eigen boeken uit te gaan geven: de eerste keer dat ik mijn ECHTE boekjes binnen kreeg, de eerste winkel die Nuki wilde verkopen, de eerste blije kinderen die Nuki GEWELDIG vinden, de eerste lieve berichtjes van ouders, de eerste publicatie in een tijdschrift, Nuki’s eerste keer bij KOFFIETIJD… etc etc. Het zijn allemaal gebeurtenissen die mijn leven kleuren met de allermooiste kleuren.
 
VANDAAG KAN IK VERTELLEN DAT HET ME IS GELUKT OM IN ALLE INTERTOYS VAN NEDERLAND TE LIGGEN!!!!
 
Niet geschreven en geillustreerd vanuit Miami, maar gewoon vanuit de keukentafel in mijn huisje in Rotterdam. Niet geinvesteerd met tonnen van grote investeerders, maar gewoon geinvesteerd met het geld dat ik opzij zet voor mijn droom. En de Rayban… die heb ik heeeeeeel af en toe op als ik schrijf en teken op mijn eigen balkonnetje …
 
Ik kan niet uitleggen hoe blij ik er mee ben!!! Ik wil IEDEREEN bedanken die me tot nu toe hebben geholpen en hebben gesteund in dit GROTE avontuur.
 
In het speciaal wil ik Robbert en Marjolein bedanken in dit mooie Intertoys avontuur!
 
Liefs CK

Categorieën: Headlines

0 gedachtes over “Intertoys: een droom die uit komt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Headlines

Nieuw kinderliedje: Schaapje schaapje heb je witte wol

Zing mee met het kinderliedje “Schaapje schaapje heb je witte wol”. Gezongen door Richy Brown en geanimeerd door CK Chiu. Wil je meer Nederlandse kinderliedjes zien van Nuki het gelukshondje? Abonneer dan gratis op het Lees verder…

Headlines

Nursery Rhymes: The Finger Family Song

A new song for children has been uploaded of Nuki the lucky puppy on the YouTube channel. This time it’s The Family Finger Song. We made a Nuki version of it. Enjoy it! Lyrics The Lees verder…

Headlines

Nieuw kinderliedje: Twinkle twinkle little star (Nederlands)

Ik heb weer een nieuw Nederlands kinderliedje geupload van Nuki het gelukshondje op het YouTube kanaal. Dit keer is het de Nederlandse versie van Twinkle twinkle little star. Twinkle Twinkle Kleine Ster Twinkle twinkle kleine Lees verder…