Stiekem hoop je wanneer je begint aan je droom (7 jaar geleden), er een GROTE uitgever je potentie ziet en zegt: “CK, dit wordt een instant succes! We gaan Nuki GROOTS lanceren, inclusief knuffels, mokken, rugtassen, badschuim etc, etc. Je hoeft helemaal niets te doen. Wij investeren in JOU! Het enige wat jij moet doen is lekker in Miami of Bali op een zonnig terrasje met je Rayban zonnebril op te gaan schrijven en illustreren. Neem er ook een lekkere cocktail bij, want dan zit je lekker in de flow! Wanneer je niet schrijft en tekent ga je langs scholen en ziekenhuizen om voor te lezen en Nuki boekjes uit te delen. Want je grote droom is om kinderen te raken en blij te maken met je boekjes….” Bovenstaande is tot op de dag van vandaag nog niet gebeurd.☺
 
MAAARRRR wat WEL is gebeurd, zijn heel veel andere mooie/ magische gebeurtenissen op het moment dat ik besloot om mijn eigen boeken uit te gaan geven: de eerste keer dat ik mijn ECHTE boekjes binnen kreeg, de eerste winkel die Nuki wilde verkopen, de eerste blije kinderen die Nuki GEWELDIG vinden, de eerste lieve berichtjes van ouders, de eerste publicatie in een tijdschrift, Nuki’s eerste keer bij KOFFIETIJD… etc etc. Het zijn allemaal gebeurtenissen die mijn leven kleuren met de allermooiste kleuren.
 
VANDAAG KAN IK VERTELLEN DAT HET ME IS GELUKT OM IN ALLE INTERTOYS VAN NEDERLAND TE LIGGEN!!!!
 
Niet geschreven en geillustreerd vanuit Miami, maar gewoon vanuit de keukentafel in mijn huisje in Rotterdam. Niet geinvesteerd met tonnen van grote investeerders, maar gewoon geinvesteerd met het geld dat ik opzij zet voor mijn droom. En de Rayban… die heb ik heeeeeeel af en toe op als ik schrijf en teken op mijn eigen balkonnetje …
 
Ik kan niet uitleggen hoe blij ik er mee ben!!! Ik wil IEDEREEN bedanken die me tot nu toe hebben geholpen en hebben gesteund in dit GROTE avontuur.
 
In het speciaal wil ik Robbert en Marjolein bedanken in dit mooie Intertoys avontuur!
 
Liefs CK

Categorieën: Headlines

0 gedachtes over “Intertoys: een droom die uit komt!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Headlines

“WFFR” film van Nuki het gelukshondje op YouTube

Waren jullie ook op het Wildlife FilmFestival Rotterdam? De film van Nuki die draaide tijdens dit filmfestival staat nu op het YouTube kanaal van Nuki het gelukshondje. Bekijk de film hier! DEEL I Nuki het Lees verder…

Headlines

Nuki in de Bios!

Super VET nieuws! Nuki het gelukshondje zal te zien zijn in de BIOSCOOP (!!!) tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam – WFFR. WFFR is een vijfdaags filmfestival dat volledig in het teken staat van wildlife Lees verder…

Headlines

A Story That Teaches Children To Love Themselves

In the coming blogs, I will write about the stories I have written for Nuki the lucky puppy. All the stories I write contain a beautiful life lesson. Things that matter in life, and what Lees verder…